red-cp-background

Reakce společnosti Colgate-Palmolive na pandemii koronaviru

Společnost Colgate podporuje iniciativu #SafeHands Světové zdravotnické organizace (WHO), jejímž cílem je zastavit šíření koronaviru COVID-19

Ve společnosti Colgate-Palmolive je naším hlavním cílem podporovat zdraví a pohodu lidí, jejich domácích zvířat a celé naší planety. V průběhu pandemie koronaviru naše neuvěřitelné týmy po celém světě usilovně pracují na tom, aby pomáhaly potřebným a lidem zachovat svoje běžné návyky – čistit si zuby, mýt si ruce, pečovat o pokožku, uklízet, koupat se a sprchovat a zajišťovat krmivo pro jejich domácí zvířata. Naše oddanost a odhodlání plnit naše cíle nebyly nikdy větší. Společně totiž:

Zajišťujeme bezpečnost, zdraví a soudržnost našich lidí prostřednictvím následujících opatření:

  • Zintenzivňujeme úklid a kontrolu návštěvníků v našich závodech.
  • Upravujeme pracovní harmonogramy a zavádíme další opatření v oblasti společenského odstupu, abychom chránili naše pracovníky.
  • Využíváme kolaborativní nástroje a zavádíme kreativní metody, jak zůstat ve spojení.

Sloužíme našim zákazníkům, spotřebitelům a komunitám:

  • Svědomitě pracujeme na tom, abychom reagovali na potřeby maloobchodních prodejců a spotřebitelů, ať už se nacházejí kdekoliv, a nadále poskytovali základní produkty osobní hygieny a péče o domácnost.
  • Po celém světě darujeme naše produkty tam, kde je o ně naléhavá nouze.
  • Spolupracujeme s partnery z řad neziskových organizací, abychom aktivizovali zdroje, které napomohou v boji proti šíření viru a přispěli k uspokojení kriticky důležitých potřeb.